
- Sortiment
- Recept
- Kött
- Fläsk
- Kalv
- Lamm
- Grillmarinerad lammlägg
- Kryddig lammgryta med aprikoser
- Lammfärsbiff med fetaostfyllning
- Lammfärsbiffar med paprikagräddsås
- Lammgrillspett med aioli och grönsaksris
- Lammgryta med morot och purjo
- Lammgryta med rotfrukter
- Lammgryta med vitlök
- Lamminnanlår med provencalska jordärtskockor
- Lammkotletter Provencale
- Lammracks med rotfrukter
- Lammsadel
- Lammstek med svamp och mynta
- Nöt
- Fågel
- Tamfågel
- Anka helstekt
- Ankbröst med körsbär
- Ankbröst med körsbär
- Ankbröst à l’Orange
- Ankbröst med krispig potatiskaka
- Ankbröst med anklever och äppelsky
- Chilistekt ankbröst med kanelsky
- Helstekt tupp med rödvinssky
- Helstekt tupp på Mårtens vis
- Heta Tuppklubbor
- Marinerad Tuppklubba
- Spansk Ungtuppsgryta
- Stekt gås
- Stekt Kalkon
- Tuppbröst med bacon-och ostfyllning
- Tuppklubba med honungsglaze
- Ugnsstekt Vårkyckling
- Vaktlar från Provence
- Vinbräserad Tupp ( Coq au vin )
- Vårkyckling med citron
- Vårkyckling med honung
- Vårkyckling med persilja
- Viltfågel
- Duva med krämig palsternacka
- Stekt duva, grönsaksfrikassé och tryffelsky
- Fasansoppa med tryffel
- Fasanpaté
- Fasanbröst med svamprisotto
- Fasan med knaperstekt bacon
- Fasan med gröna druvor
- Fasan i apelsinsås
- Pärlhöna med hallon
- Rapphöna fylld med äpplen och aprikoser
- Rapphöna i cognacsås
- Rapphöna med svart pasta
- Vildansbröst med björnbär
- Vildandsbröst i konjakssås
- Stekt vildand med körsbär i portvin
- Vildand med gräddsås
- Vildandsbröst med rabarber
- Vildandsbröst med stekt sidfläsk
- Vildandsbröst med stekt, varmrökt sidfläsk
- Tamfågel
- Vilt
- Älg
- Hjort
- Hjortzola
- Hjortytterfilé med ugnsbakade fikon, sky & rotfrukter
- Hjortstek med trattkantareller
- Hjortstek med kantarellgräddsås
- Hjortstek med gräddsås
- Hjortstek i kanel- och rödvinsmarinad
- Ren- hjort eller rådjurssadel
- Hjortmedaljonger med portvinssås
- Saltstekt hjortinnanlår
- Hjortgryta med trattkantareller
- Rådjur
- Ren
- Småvilt
- Vildsvin
- Citronmarinerad vildsvinskarré
- Honungsglacerade Vildsvinsrevben
- Marinerade vildsvinsmedaljonger med paprika
- Vildsvinsfilé med valnötstäcke
- Marinerad Vildsvinsstek
- Vildsvin med kakao- och rödvinssås
- Vildsvinsgryta med chèvre
- Vildsvinsgryta med chili
- Vildsvinsgulasch med surkål
- Vildsvinsjärpar
- Vildsvinskarré på äpple- och paprikabädd
- Vildsvinsstek med honung och citron
- Vildsvinsstek med plommon
- Vildsvinsstek med senapssås
- Vildsvinsstek med äppleskysås
- Exotiskt Kött
- Korv
- Skaldjur
- Såser & Fonder
- Kött
- Matkasse vecka 16
- Catering
- Hemleverans
- Kontakt