Månadens vara för mars är hängmörad KRAV-märkt Entrecôté för 299:-/kg (445:-)

Har ett parti njurtapp för 149:-/kg, ord.pris 190:-. En riktigt god köttdetalj med mycket köttsmak. Recept får ni i butiken.

Har åter hästinnerfilé i sortimentet. 399:-/kg.

Har inkommit lite nyheter. Får åter in surkål från Alsace, säljs i burkar á 1 kg. Från Alsace har jag även pepparrotssenap, wasabisenap och riven mild pepparrot. Ostbratwurst är ny bland våra tyska ostar. Har även Chorizo Iberico, salami gjord av svarta grisen, riktigt god med lite hetta. Vedeldad Bränneboskinka, behagligt rökt helmuskelskinka. Till sist finmalen leverkorv som är bredbar, fint avstämd kryddning med lite gräddighet.

Pizzabotten har jag åter på lager. Om man inte orkar baka pizzabotten, så är denna vedugnsbakade pizzabotten mycket bra. Bara att lägga på Mutti´s pizzasås, riven ost och toppa med Ventricinasalami, tomat och lök. Pizzabotten kostar 49:- för 2 bottnar.

Har fått in härliga kryddor som är torkade och KRAV-märkta. De kommer från ett naturreservat i Spanien, det är en familj som i fyra generationer som får plocka dessa vildvuxna kryddor. De växer långsammare än odlade och får därför en intensivare doft och smak. Erbjuder timjan och rosmarin (är hela kvistar) salvia och lagerblad. De är prisvärda, 59:-/ask, men det är ganska mycket i dem.

Alla är mycket välkomna!

Sidkarta

Catering Sortiment Recept Matkasse Hemleverans Kontakt
Färskt Kött Om
Fryst Vilt Beställ
Beställningsvaror Fågel Meny
Småvilt FAQ
Exotiskt kött
Korv
Sås & Fonder
Övrigt

Designad av: Max Barnell