Fredag den 22 maj har vi smakprov på grillkorvarna, välkomna att prova. Har för grillen, färsk njurtapp och flankstek, grillkorvar som chorizo, pusta bratwurst, debreciner, gyulayer, knackwurst, sremska, oxkabanoss, lammgrillare, viltgrillare och olika bratwurst.

Våra egna hamburgare gjord på högrev, bringa och njurtapp, grovmalen med högre fetthalt och mixen av olika köttdetaljer gör att hamburgaren blir saftig och god. säljes styckvis, 150 gr, 25:-/st

Nyhet i sortimentet är kryddor från Sri Lanka. De har både fin arom och god smak. De sorter jag får in till att börja med är malen Chili, malen Curry, hel Svartpeppar och hel Nejlika.

Passa på att avnjuta vårkyckling, säljes för 73:-/st

Har inkommit lite nyheter. Får åter in surkål från Alsace, säljs i burkar á 1 kg. Från Alsace har jag även pepparrotssenap, wasabisenap och riven mild pepparrot. Ostbratwurst är ny bland våra tyska ostar. Vedeldad Bränneboskinka, behagligt rökt helmuskelskinka.

Har fått in friterade fläsksvålar på Iberico grisen. mycket smakfulla.

Har fått in härliga kryddor som är torkade och KRAV-märkta. De kommer från ett naturreservat i Spanien, det är en familj som i fyra generationer som får plocka dessa vildvuxna kryddor. De växer långsammare än odlade och får därför en intensivare doft och smak. Erbjuder timjan och rosmarin (är hela kvistar) salvia och lagerblad. De är prisvärda, 59:-/ask, men det är ganska mycket i dem.

Alla är mycket välkomna!

Sidkarta

Catering Sortiment Recept Matkasse Hemleverans Kontakt
Färskt Kött Om
Fryst Vilt Beställ
Beställningsvaror Fågel Meny
Småvilt FAQ
Exotiskt kött
Korv
Sås & Fonder
Övrigt

Designad av: Max Barnell