Strutsfilé med gorgonzola

Strutsfilé med gorgonzola
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Total Tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Total Tid
30 min
Ingredienser
  1. 800g strutsfilé
  2. 200g gorgonzola
  3. Smör
  4. Salt & peppar
Till servering
  1. Klyftpotatis
  2. Grönsallad
Instruktioner
  1. Skär strutsfilén i skivor.
  2. Stek snabbt på stekjärn så att de får färg. Salta och peppra.
  3. Lägg filén i en ugnsfast form.
  4. Snitta upp dem på mitten och lägg gorgonzolaost inuti samt lite ovanpå dem.
  5. Sätt in i ugn 200o C i ca. 13-15 minuter.
  6. Servera klyftpotatis och grönsallad till.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/