Tuppbröst med bacon-och ostfyllning

Tuppbröst med bacon-och ostfyllning
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
40 min
Total Tid
1 hr
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
40 min
Total Tid
1 hr
Ingredienser
  1. 700g Alesta tuppbröst
  2. 1 dl pressad citronsaft
  3. 200g Philadelphiaost
  4. ¾ dl hackad gräslök
  5. ½ tsk dragon
  6. ½ tsk salt
  7. 6 skivor bacon
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader. Banka försiktigt ut tuppbrösten mellan bakplåtspapper till
  2. 1 cm tjocklek. Pensla dem med citronsaften.
  3. Blanda ost, gräslök, dragon och salt. Klicka ut ostblandningen på tuppbrösten.
  4. Rulla ihop tuppbrösten och linda baconskivorna runt varje rulle. Lägg rullarna i en ugnssäker form med skarven nedåt.
  5. Stek dem i mitten av ugnen ca 30-40 minuter.
  6. Skär dem i sneda skivor och servera med klyftpotatis och sockerärtor.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/