Rapphöna med svart pasta

Rapphöna med svart pasta
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Total Tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Total Tid
40 min
Ingredienser
  1. 8 st rapphönsbröst
  2. 200 g fetaostkuber i olja
  3. 70 g lufttorkad skinka
  4. 20 g hasselnötter
  5. 300 g svart pasta
  6. 200 g färska champinjoner
  7. 1 st squash
  8. 2 st paprika, röd och orange
  9. 2 klyftor vitlök
  10. 1 st citron
  11. Olja till stekning
  12. Salt och peppar
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175o. Separera oljan från osttärningarna. Hetta upp ostoljan i en stekpanna. Bryn fågelbrösten ca 2 minuter på var sida. Lägg över i ugnssäker form med insidan upp.
  2. Finstrimla skinkan och grovhacka nötterna, blanda med osten. Fördela blandningen på brösten.
  3. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
  4. Koka pastan enligt förpackningen. Dela svampen i kvartar, strimla squash och paprika, finhacka vitlöken. Fräs allt i lite olja, krydda med salt och peppar. Pressa över citron. Blanda med pastan.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/