Vildsvinskarré på äpple- och paprikabädd

Vildsvinskarré på äpple- och paprikabädd
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Total Tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Total Tid
45 min
Ingredienser
  1. 800g vildsvinskarré
  2. 2 äpple
  3. 1 paprika
  4. ½ dl äpplejuice
  5. ½ tsk koriander
  6. salt och peppar
  7. 1 tsk paprikapulver
  8. 1 msk smör
  9. 75g bacon
  10. persilja
Instruktioner
  1. Skala äpplena och skär dem i tunna klyftor. Skölj paprikan och ta bort kärnorna. Skär i strimlor. Lägg äpple och paprika i en ugnsfast form. Häll över juicen. Strö över koriander. Ställ in i ugn på 175oC i ca 15 minuter.
  2. Skär karrén i skivor. Krydda med salt och peppar. Bryn dem ca 3 minuter på vardera sida så att de får vacker färg.
  3. Lägg köttet på äpplebädden. Strimla baconet och strö över köttet. Sätt in i ugn ca. 15 minuter.
  4. Servera karrén med bakad potatis och en grönsallad.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/