Vildsvinsgryta med chèvre

Vildsvinsgryta med chèvre
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
1 hr 30 min
Total Tid
1 hr 45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
1 hr 30 min
Total Tid
1 hr 45 min
Ingredienser
  1. 800 g vildsvinsgrytbitar
  2. 1 stor morot
  3. 1 stor gul lök
  4. 2 klyftor vitlök
  5. 1 lagerblad
  6. 2 msk konc. grönsaksfond
  7. 5 dl vatten
  8. salt och peppar
Sås
  1. 150 g chèvre
  2. 1 dl matlagningsgrädde
  3. 2 dl buljong från grytan
  4. 1 tsk mald kummin
  5. 75 g färsk spenat
Till servering
  1. Pasta
Instruktioner
  1. Skiva morot och gul lök. Blanchera köttet: lägg det i en kastrull och täck med vatten. Låt koka upp. Häll bort vattnet och skölj köttet i rinnande vatten.
  2. Lägg tillbaka köttet i kastrullen och häll på vatten. Tillsätt övriga ingredienser. Lägg på lock och låt småkoka ca 1,5 timme tills köttet är mört.
  3. Ta upp köttet och låt det rinna av, spara buljongen.
  4. Sås: Koka upp grädde och buljong, smula i getosten, tillsätt kummin. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg ner köttet i såsen och tillsätt spenaten.
  6. Servera med pasta.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/