Honungsglacerade Vildsvinsrevben

Honungsglacerade Vildsvinsrevben
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Total Tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Total Tid
45 min
Ingredienser
  1. Ca 1,2 kg vildsvinsrevben
Marinad
  1. 1 msk honung
  2. 2 msk Kikkoman soja
  3. 1 msk riven färsk ingefära
  4. salt, vitpeppar
  5. färsk rosmarin
  6. 1 msk olivolja
Instruktioner
  1. Blanda marinadens ingredienser. Hacka den färska rosmarinen grovt.
  2. Pensla revbensspjällen med marinaden och olivoljan och strö på rosmarinen.
  3. Stek dem i ugn i 200oC tills de fått färg och är genomstekta, ca. 20-30 minuter.
  4. Skär revbenen i portionsbitar och serva dem tillsammans med ris och kokta grönsaker.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/