Vildansbröst med björnbär

Vildansbröst med björnbär
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Total Tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Total Tid
30 min
Ingredienser
  1. 600g vildandsbröst
  2. 200g björnbär
  3. 2 ½ dl matlagningsgrädde
  4. 1 liter viltbuljong (1-2 msk viltfond + vatten)
  5. 50g smör
Instruktioner
  1. Bryn bröstbitarna i lite olja och smör. Lägg dem i en ugnssäker form och sätt in dem i 150 graders ugn ca 10 minuter.
  2. Koka ihop viltbuljongen med grädde. Lägg ner björnbären i fonden och låt sjuda 5-10 minuter. Vispa i smöret.
  3. Skär upp vildandsbrösten i sneda skivor och servera kokta sockerärtor och morötter samt persiljerullad potatis till.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/