Renskav med senapsgrädde

Renskav med senapsgrädde
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Total Tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Total Tid
30 min
Ingredienser
  1. 300g fryst renskav
  2. salt, peppar
  3. smör
  4. 3 msk dijonsenap
  5. 3 dl grädde
  6. finklippt persilja
Till servering
  1. Ris
  2. Gelé
  3. Grönsallad
Instruktioner
  1. Fräs lite smör i en stekpanna. Lägg i det otinade renskavet. Sönderdela köttet under stekningen med en gaffel så att det blir jämt brynt.
  2. Blanda senap och grädde och häll det över skavet. Låt det eftersteka några minuter.
  3. Krydda med salt och peppar.
  4. Strö över finklippt persilja och servera med ris, gelé och grönsallad.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/