Reninnanlår med paprikasås

Reninnanlår med paprikasås
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Total Tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Total Tid
30 min
Ingredienser
  1. 800g reninnanlår
  2. 2 paprikor i olika färger
  3. 1 squash, ca 300g
  4. 1 tsk salt
  5. 1 krm svartpeppar
  6. 1 msk margarin eller smör
Sås
  1. 2 dl buljong
  2. 2 dl crème fraiche
  3. 1-2 tsk fransk senap
  4. 1 tsk grönpeppar
  5. ½ msk balsamvinäger
Till servering
  1. Kokt potatis eller klyftpotatis
Instruktioner
  1. Skär köttet i drygt centimetertjocka skivor.
  2. Kärna ur paprikorna och skär dem i små tärningar. Skölj och tärna squashen.
  3. Stek köttet 3-4 minuter på vardera sida så att det är rosa inuti. Salta och peppra. Ta upp köttet och håll det varmt.
  4. Fräs paprika och squash i pannan. Häll i buljongen. Rör i crème fraiche. Smaksätt med senap, grönpeppar och balsamvinäger. Låt såsen koka ihop några minuter.
  5. Servera köttet med paprikasåsen och kokt potatis.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/