Hjortzola

Hjortzola
Portioner 4
Write a review
Print
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Total Tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Total Tid
30 min
Ingredienser
  1. 600 g hjortinnanlår
  2. 150 g bacon
  3. 1 liten gul lök
  4. 3 dl matlagningsgrädde
  5. 100 g gorgonzola
  6. ½ msk basilika
  7. smör
  8. salt, peppar
Till servering
  1. 4 port kokt pasta
  2. 4 port kokta haricots verts
Instruktioner
  1. Skär baconet i tärningar och stek dem. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skär köttet i små tärningar och finhacka löken. Fräs sedan detta i smör.
  3. Häll på grädden och låt koka i 5 min.
  4. Skär osten i bitar och rör ned dessa i såsen som nu inte får koka, utan endast varmhålles.
  5. Rör ner bacon och basilika i såsen. Smaka av med salt och peppar.
Viltspecialisten http://www.viltspecialisten.se/